Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Sims 4: Weerwolven Game Pack aangekondigd

Transformeert op 16 juni.

Uitgever Electronic Arts laat weten dat het The Sims 4: Weerwolven Game Pack op 16 juni beschikbaar is. Dat alles onthult hij via een trailer.

In de nieuwe uitbreiding gaan spelers naar Moonwood Mill en kunnen ze daar via 'Creëer-een-Sim' hun eigen unieke weerwolf maken. Daarnaast kun je de geheimen van dit ooit bedrijvige stadje proberen te ontrafelen door met NPC's te praten en zelf op verkenningstocht te gaan.

Enkele van de vele aanpassingsopties.

Speler kunnen zich daarnaast ook bij twee roedels voegen. Zo kun je kiezen voor het rustigere Moonwood Collectief of de meer vechtlustige en rebelse Wildtanden. Om je bij een roedel te voegen, ga je naar hun ontmoetingsplek en probeer je hun vertrouwen te winnen.

Wie in dat laatste slaagt en permanent lid wil worden, moet vervolgens enkele opdrachten voltooien. Slaag je daar ook in, dan kun je op termijn de alfa van de groep worden.

Daarnaast krijg je ook toegang tot een Furie-meter die je kunt vullen door met andere weerwolven sparren, in beestenvorm rond te lopen en naar de volle maan te kijken. Wie de meter uiteindelijk vol krijgt, transformeert.

Als laatste kun je ook nieuwe vaardigheden leren. Zo kun je snel rennen op vier poten, je territorium afbakenen, maanweerstand opbouwen of onsterfelijk worden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Sims 4

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties