Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe De Sims 4-uitbreiding stuurt je naar de middelbare school

Het schooljaar start voor één keer tijdens de zomervakantie.

Electronic Arts heeft een nieuwe uitbreiding voor De Sims 4 aangekondigd. De Middelbare School Expansion Pack is vanaf 28 juli beschikbaar voor pc, PlayStation en Xbox en maakt het mogelijk om je Sim doorheen zijn of haar schoolcarrière te loodsen.

De uitbreiding speelt zich af op Copperdale Middelbare School. Daar kun je lessen volgen, rondhangen met vrienden en deelnemen aan buitenschoolse activiteiten. Je kunt ook relaties aangaan met andere Sims en op date gaan naar bijvoorbeeld het reuzenrad of de liefdestunnel van Plumbiet Pier.

Cover image for YouTube videoThe Sims 4 High School Years: Official Reveal Trailer

Los van de lesactiviteiten kun je ook kattenkwaad uithalen op Copperdale Middelbare School. Denk maar aan het bord bekladden of een stinkbom achterlaten. Zorg er wel voor dat je niet wordt betrapt, want dat kan je relatie met andere Sims beïnvloeden.

Je kunt ook volledig de identiteit van je tiener-Sim bepalen. Daarom komt er naast de betalende uitbreiding ook een gratis update voor De Sims 4 die onder andere natuurlijk groeiend lichaamshaar introduceert.

Ook de kamer en kledij van je Sim zijn volledig naar wens aan te passen. Daarvoor gaat Electronic Arts onder andere een samenwerking aan met Depop, een circulaire kledingapp. Die kledij kun je vervolgens gebruiken om je Sim helemaal uit te dossen voor de diploma-uitreiking of het eindbal.

Op 15 juli toont EA nieuwe beelden van zowel de Middelbare School Expansion Pack als de updates voor de basisgame. Vorige maand kwam ook al de Sims 4: Weerwolven Game Pack uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Sims 4

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties