Gran Turismo 5 Spec 2.0 details

Gratis update later deze maand.

Kazunori Yamauchi, bedenker van de Gran Turismo games, maakte onlangs wereldkundig wat we mogen verwachten van de eerste grote update voor het eind vorig jaar verschenen Gran Turismo 5, de zogenaamde Spec 2.0 update.

Zo zal het mogelijk zijn de weersomstandigheden van een race aan te passen, werden nieuwe wagens -waaronder 11 Nascar-bolides- toegevoegd, is het voortaan mogelijk op te slaan tijdens een endurance race en kan je replays vooruit- en terugspoelen. Online kan je nu ook races filteren op het wagentype. Vraag me niet wat de Nissan GT-R N24 Schulze Motor Sport is, want het enige dat ik je erover kan vertellen is dat het eveneens een toevoeging is in Spec 2.0. Tot slot mag je ook een responsievere interface verwachten, net als verbeterde physics en brengt deze update ondersteuning voor de G25/27-sturen van Logitech met zich mee.

Yamauchi voegde daar nog aan toe dat er zich enkele betalende DLC-packs in de pijplijn bevinden, hij noemde er drie in het bijzonder. Eéntje met wagens, een andere met parcoursen en ten slotte een laatste die op race-uitrustingen zal focussen. Verwacht wordt dat deze een week na Spec 2.0 zullen arriveren, meer details volgen ongetwijfeld later.

Spec 2.0 zelf staat gepland voor eind oktober, hoewel je met de mannen van Polyphony Digital uiteraard nooit zeker bent wanneer ze met een releasedatum voor de dag komen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Frederik Galle

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread