Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Multiplayer servers Gran Turismo 5 worden offline gehaald

Ook DLC voor Gran Turismo 5 verdwijnt uit PlayStation Store.

Alle online diensten voor racegame Gran Turismo 5 op de PlayStation 3 worden offline gehaald op 30 mei 2014. Ook alle downloadable content (DLC) voor het spel verdwijnt uit de PlayStation Store. Dit gebeurt een maand vroeger op 30 april 2014. Dat maakt Sony bekend op de Europese website van Gran Turismo.

De online diensten van Gran Turismo 5 van Polyphony Digital omvatten onder meer de online lobby, het museum, beschikbare DLC en de online autohandelaar.

Op de site zelf staan er enkele instructies om bepaalde stukken DLC te blijven gebruiken na 30 april. Sommige DLC kan echter niet opnieuw geïnstalleerd worden als een speler de opslagdata van Gran Turismo 5 verwijdert. Dit betreft het 'Paint Pack' en 'Racing Gear Pack'.

De distributie van alle programma's op Gran Turismo TV binnen Gran Turismo 5 houdt eveneens op en dit vanaf 14 maart 2014. Gekochte programma's blijven wel beschikbaar om te bekijken en downloaden tot 14 maart 2015.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties