Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GT5 komt uit op meerdere schijfjes?

Maker laat ons het doosje zien.

Voorlopig weten we nog steeds niet helemaal precies wanneer Gran Turismo 5 bij ons zal verschijnen, al lijkt het nu alvast een zekerheid dat het in het jaar 2010 zal zijn. Ook de manier waarop Sony het spel zal uitbrengen lijkt nu onduidelijk nadat Kazunori Yamauchi - de grote man achter de GT-reeks - een wel heel speciaal speldoosje uit zijn zak haalde.

Het gebeurde tijdens het opnemen van een promotionele video voor Mercedes-Benz waar de man aanwezig was. Daar liet hij de verpakking van Gran Turismo 5 even zien, en de opmerkzame kijkers merkten op dat het doosje nogal dik was. Wanneer we wat dichter kijken blijkt dat er niet één, niet twee, maar drie Blu-ray discs in de kartonnen verpakking zitten.

Het is niet geweten of dit de normale retail copy is of een speciale collector's edition, maar de kans bestaat dus dat Gran Turismo 5 op drie Blu-ray discs zal verschijnen. Toegegeven, met zijn duizend individueel vormgegeven wagens - elk met een waarheidsgetrouwe cockpit view -, zestig verschillende parcours en een schademodel neemt het spel best wat plaats in op een Blu-ray schijf, maar om meteen van drie exemplaren te spreken lijkt ons een beetje teveel van het goede.

Wij gokken dan ook dat het hier gaat om de Collector's Edition van Gran Turismo 5.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties