Skip to main content

Install GT5 duurt +40 minuten

Installeren is echter volledig optioneel.

Het internet werd eventjes gek toen bleek dat het installeren van Gran Turismo 5 richting de harde schijf van de PlayStation 3 meer dan veertig minuten zal duren. Daarenboven komt nog eens dat de gegevens die naar de HDD van de console verplaatst zullen worden samen zo'n slordige 6,4 gigabyte in beslag nemen!

Sony reageerde echter snel op dit nieuws door te laten weten dat het installeren van Gran Turismo 5 in zijn volledigheid compleet optioneel is. "Het installeren van GT5 op de harde schijf van de PS3 is optioneel, en zorgt er vooral voor dat laadtijden een stuk korter zullen worden," aldus Sony. "Kiest een gebruiker ervoor om het spel niet te installeren, dan zal de software zelf gedurende het spelen kleine datapakketten op de harde schijf plaatsen."

Om Gran Turismo 5 binnen een slordige week, wanneer het spel uitkomt, te kunnen spelen zul je wel nog steeds de verplichte installatie van 256 megabyte moeten doorstaan. Dat is echter klein bier vergeleken met de drie kwartier die je zou moeten opvullen tijdens het wachten om de volledige game naar je PS3 te knallen...

Treat level reduced!

Read this next