Nieuwe Assassin's Creed later op PC

Pas op 2 december. 

Vandaag werd bekend gemaakt dat de PC-versie van Assassin's Creed Revelations een vertraging van een drietal weken krijgt. De pc versie zal nu verschijnen op 2 december. De Xbox en PS3 versie staan nog steeds gepland voor 15 november.

Er waren hier eerder al geruchten over, maar het nieuws werd vandaag bevestigd op de Tsjechische Facebook pagina van Ubisoft. Ubisoft heeft trouwens de laatste tijd wel meer PC-versies die vertraging oplopen. Zo verschenen zowel van Driver: San Francisco als van From Dust de PC-versies later.

Gameplay van AC: Revelations

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread