Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Heritage Collection van Assassin's Creed-serie aangekondigd

Veel sluipmoordenaars voor weinig.

De Assassin's Creed-reeks krijgt een verzameleditie, zo kondigt Ubisoft vandaag aan. De Assassin's Creed Heritage Collection bevat alle spellen uit de reeks tot en met Assassin's Creed III. Vanaf 8 november is de collectie verkrijgbaar in Europa.

De verzameling verschijnt op pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Concreet bevat deze de eerste Assassin's Creed, de Game of the Year editie van Assassin's Creed II, Brotherhood met enkele downloadbare uitbreidingen, Revelations en Assassin's Creed III. De bundel ligt voor omgerekend 50 euro in de winkels.

Tegen die tijd is Assassin's Creed IV: Black Flag ook uit op de huidige generatie spelcomputers. De game verschijnt op 1 november voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De PlayStation 4-versie komt vervolgens op 22 november uit, en de Xbox One versie laat in de Benelux nog minstens tot begin 2014 op zich wachten.

Over de auteur
Lazlo Cootmans avatar

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Reacties