Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ook Desmond-DLC voor AC: Revelations?

Geheimzinnige achievements doen vermoeden van wel.

Onlangs werd de achievementlijst van Assassin's Creed: Revelations in stilte uitgebreid. Volgens de website Xbox360Achievements wijst dit erop dat nieuwe DLC op komst is.

De 10 nieuwe (Xbox 360) achievements, met klinkende namen als "Experience the loop" of "Land on a block after falling more than 25 meters", wijzen op een nadruk op het platforming aspect in de game. Uit deze en verschillende andere aanwijzingen kan afgeleid worden dat het volgende DLC-pakket een singleplayer uitbreiding zal worden die focust op de hedendaagse Desmond.

Een officiële aankondiging van Ubisoft is er evenwel nog niet. Toch mogen we aannemen dat we in afwachting van Assassin's Creed 3 binnenkort nog even aan de slag kunnen met Assassin's Creed Revelations. Onze review van de game vind je hier terug.

Gameplaybeelden uit AC: Revelations

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties