Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Anthology opgedoken

Update: Ubisoft geeft bevestiging.

Update: Ubisoft heeft bevestigd dat de Anthology bestaat. De uitgever zal ergens deze week de officiële aankondiging doen.

Originele verhaal:Ubisoft heeft plannen om de Assasin's Creed Anthology uit te geven, volgens de Franse Amazon tenminste. Hierop verscheen het pakket, dat 150 euro moet kosten, en 29 november uit zou komen. Ubisoft moet het nieuws nog bevestigen.

De Anthology bevat Assassin's Creed, Assassin's Creed 2 en diens 'Missing Chapters' downloadable content, Assassin's Creed: Brotherhood en de Leonardo Da Vinci add-on, Assassin's Creed: Revelations en extra Animus puzzel levels en last but not least, Assassin's Creed 3. Ook zou er een Season Pass bij zitten, zodat je toekomstige downloadable 'gratis' kan downloaden. Dat is heel veel Assassin's Creed, meer dan 100 uur aan gameplay volgens de Amazon beschrijving.

De game wordt verscheept in een steelcase en bevat ook nog enkele kaartjes voor bij je goodyverzameling. Assassin's Creed 3 is nog maar net uit en kreeg van Jasper kortgeleden een 8, hoewel de game niet zonder ergernissen bleek. "Het is dan ook vreemd dat ondanks alle bovenstaande problemen het moeilijk is om Assassin's Creed 3 te laten liggen. Zodra je de controller neerlegt om iets anders te doen, lokt de game je terug. En dat is omdat Assassin's Creed 3 ook een hoop dingen juist doet. Voor alle vijf frustrerende momenten in de game is er wel een moment waarin je iets zo cools doet dat je de game al het voorgaande vergeeft," aldus Jasper.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties