Escalation 2de mappack Black Ops

Per ongeluk onthuld op GAME Australia

Het tweede mappack van Call Of Duty: Black Ops zal naar alle waarschijnlijkheid Escalation gaan heten. In een soort van aankondigingsflyer op GAME Australia werd onthuld dat Escalation op 3 mei zou uitkomen op de Xbox 360. De flyer werd al vlug offline gehaald, en Activision heeft nog niets officieel bevestigd.

Op de flyer werden alvast de namen van de vijf maps onthuld. Waarschijnlijk zullen ze "Zoo", "The Hotel", "Convoy", "Stockpile" en "Call of The Dead" gaan heten. De Xbox krijgt dus zoals gewoonlijk de primeur, en waarschijnlijk zal ook de prijs hetzelfde blijven als de voorgaande mappacks.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread