Eurogamer.nl

Battlegrounds map - Beste loot spawn locaties, voertuigen spawns en startlocaties in PUBG

Alles wat je over PlayerUnknown's Battlegrounds map moet weten.

De Battlegrounds map is niet klein. En hoewel dat het na vele honderden games als een tweede thuis begint te voelen, kunnen de vele verschillende gebouwen, bomen en heuvels voor beginners erg verwarrend zijn.

Nog belangrijker dan kennis over de map is weten waar de je de beste Battlegrounds loot spawnss en de beste Battlegrounds voertuigen spawns vindt. Deze hangen natuurlijk sterk samen met de beste Battlegrounds startlocaties. In de onderstaande PUBG map gids vertellen we stap voor stap hoe je het zo efficiŽnt mogelijk je omgeving kunt gebruiken.

Meer weten over de game? Lees dan ook onze 69 essentiŽle PUBG tips en tricks.

PUBG Map uitgelegd - hoe de Battlegrounds map in je voordeel gebruiken

De map in PlayerUnknown's Battlegrounds is ingewikkelder, maar ook nuttiger dan je op het eerste zicht denkt. Voor we dieper ingaan op geavanceerde stategieŽn is hier al de map en enkele simpele dingen die je zeker moet weten:

pubg-map

PUBG Map - Tips die je moet weten:

  • Elk groot vierkant geeft 1 kilometer weer en elk kleiner vakje is 100 meter. Heel het eiland is dus slechts 6km breed.
  • De map is erg gedetailleerd, maar mist een belangrijke structuur: de complexe ondergrondse tunnels in vakje F4.
  • Verschillende gebieden hebben verschillende spawn kansen voor wapens, voertuigen en loot. Veel spelers weten dit al, dus het is belangrijk dat je deze gebieden met meer en betere loot efficiŽnt en strategisch gebruikt.
  • In de gebieden met een hoge spawn rate heb je nog specifieke militaire locaties, waar de kans op om een sterk wapen te vinden nog groter is.
  • Je kunt ongeveer 1.25 kilometer van de vliegroute afwijken als je in vrije val gaat en de parachute automatisch opent. En 2km als je je parachute eerder opent.
  • Op de map zet met een rechtermuisklik een marker. Dit is handig om je bewegingen met de rest van je team te coŲrdineren.
  • Het kompas bovenaan het scherm bevat cijfers waarmee je de locatie van vijanden makkelijk aan je teammakkers kunt doorgeven.

PUBG Map - Loot spawn locaties en voertuigen spawns

PUBG interactieve map en spawn locaties

De PUBG community heeft zelf een interactieve map ontwikkelt. Hiermee kun je van in je browser in en uit zoomen, markers droppen en je landingplaats berekenen.

Alternatief is deze map van ShatterNL een ideale manier om de beste spawn locaties voor wapens, loot en voertuigen te vinden.

pubg-loot-map

PUBG Map - Strategie en de beste startlocatie

Dankzij de willekeurige vliegroutes is er geen vaste beste startlocatie in PUBG. Het is belangrijker dat je het beste van elke situatie probeer te maken en goede beslissingen neemt. Dit zijn ekele tips die je helpen om een strategisch voordeel op je tegenstanders te halen:

PUBG startlocaties en spawn strategie

  • Onthoud dat je 1 tot 2 kilometer/vakjes van de vliegroute kunt afwijken, afhankelijk van hoe hoog je je parachute opent.
  • Een goede strategie is om een startlocatie met voertuigen te kiezen, ver weg van het conflict. Gebruik dit voertuig om naar een gebied met veel goede loot te rijden. Gebruik 5 tot 7 minuten om goede wapens en uitrusting te verzamelen. Rij vervolgens goed voorbereid naar de witte cirkel nog voor de blauwe cirkel je te pakken krijgt.
  • De ondergrondse bunkers in vakje F4 zie je niet op de map, maar dit is een goede startlocatie met veel loot en sterke wapens. Bovendien is het een plaats waar niet alle spelers kennis van hebben.
ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF