Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Volgende PUBG-update voegt self-pickup toe

Taego raapt zichzelf op.

Volgens geruchten voegt de recent aangekondigde Playerunknown's Battlegrounds update 12.2 ook een self-pickup-functie - waarmee je jezelf kunt reviven - aan de game toe. Dat onthult dataminer PlayerIGN via Twitter.

PlayerIGN analyseerde de teaser van de bevestigde Zuid-Koreaanse Taego-map en ontdekte dat je in de nieuwe update waarschijnlijk toegang krijgt tot de Hyundai Pony Coupe, de Chinook helikopter, de 5.56 K2 Assault Rifle en de 5.56 K12 DMR. Daarnaast voegt update 12.2 mogelijk ook een extra Airdrop Type en een nieuwe Zone feature toe. De Franse PUBG-account op Twitter zet het gerucht rond de self-pickup-functie kracht bij door te tweeten dat "het gevecht niet stopt als je doodgaat".

In drie andere tweets van de dataminer toont PlayerIGN nieuwe afbeeldingen van de nieuwe map, die zich waarschijnlijk in een school afspeelt. Ook lees je dat Taego vanaf 30 juni al te testen is op de PC Test Server en dat de update een tweede teaser krijgt. Koreaanse spelers hebben blijkbaar nog een streepje voor, want zij krijgen waarschijnlijk binnenkort ook nog meer screenshots van de map te zien.

Of de geruchten kloppen ontdek je op 7 en 15 juli, want dan verschijnt update 12.2 achtereenvolgens op pc en consoles.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties