Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PUBG ontwikkelaar werkt aan nieuwe fantasy game

Is gebaseerd op Koreaans boek: The Bird That Drinks Tears.

The Bird That Drinks Tears
Image credit: Krafton / Yeongdo Lee

PUBG-ontwikkelaar Krafton werkt aan een nieuwe fantasy game die gebaseerd is op de Koreaanse fantasy-boekenreeks The Bird That Drinks Tears. Buiten enkele afbeeldingen is er verder nog niets bekend over de game zelf.

Krafton wilt het originele universum van The Bird That Drinks Tears tot leven brengen in deze game. Dit universum bevat unieke en vernieuwende rassen, prachtige spookachtige landschappen en aangrijpende, meeslepende verhalen.

The Bird That Drinks Tears is een boekenreeks die is geschreven door auteur Yeong-do Lee en draait rond de menselijke protagonist Kagan en andere rassen genaamd de Rekkon, de Tokebi en de Nhaga, die leven in deze wereld.

Lee wordt gezien als een pioneer in het Koreaanse fantasy genre en is een van de meest succesvolste Koreaanse schrijvers. Hij verkocht al miljoenen exemplaren van zijn boeken.

Om dit project te realiseren is Krafton op zoek naar "toptalenten die geïnteresseerd zijn in verscheidene creatieve ervaringen en in staat zijn om de ontwikkeling van een game in goede banen te leiden".

Aangezien het project nog maar in zijn kinderschoenen staat, kreeg het ook nog geen naam en is verder ook niets concreets over bekendgemaakt. Een mogelijke release datum en platformen werden er om die reden nog niet onthuld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Playerunknown's Battlegrounds

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties