Skip to main content

PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt ranked mode

Geen bots in ranked.

Dankzij update 7.2 krijgen de testservers van PlayerUnknown's Battlegrounds de langverwachte ranked mode. Diezelfde patch voegt echter ook de veelbesproken bots toe aan de pc-versie van de game.

Iedereen die de game speelt, kan vanaf nu de ranglijsten van PlayerUnknown's Battlegrounds beklimmen. De ontwikkelaar verlaagt namelijk het minimale vereiste niveau voor de modus naar level 1. In ranked wedstrijden nemen in totaal 64 spelers het alleen of in teams van twee tot drie spelers tegen elkaar op. Via goede prestaties beklim je de in totaal 6 tiers om zo de rang van Master te bereiken. Volgens de patch notes stijg je enkel in de rangschikking door geleverde prestaties in wedstrijden.

Bekijk op YouTube

Daarnaast krijgen de testserver voor de pc-versie de veelbesproken bots. Die zijn vooral veelbesproken omdat spelers vrezen dat de bots het sterk verminderde aantal spelers moeten compenseren. Via een persbericht stelt de ontwikkelaar ons echter een beetje gerust, want bots komen niet voor in de ranked mode.

De ontwikkelaar blijft ondertussen verder bouwen aan de game via regelmatige updates. In de vorige update keerde op die manier de PlayerUnknown's Battlegrounds Vikendi-map terug naar de game.

Read this next