Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud Call of Duty: Infinite Warfare beta bekend

Drie maps en vier modi.

De Call of Duty: Infinite Warfare bèta bevat drie maps en vier multiplayermodi. Dat bevestigt ontwikkelaar Infinity Ward op de blog van uitgever Activision.

De drie maps waarop je speelt heten Frontier, Frost en Throwback. Hierbij wisselen de modi Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed en Defender elkaar af.

Laatstgenoemde is een nieuwe modus waarbij je team een drone moet bemachtigen en verdedigen. De bèta geeft ook toegang tot twee van de vier Mission Teams, die als metagame voor de multiplayer moet dienen.

In de bèta heb je de beschikking over drie van de zes nieuwe Combat Rigs: Warfighter, Merc en Synaptic. Die geven je nieuwe tactische opties om de game te spelen. Als een bepaalde Rig niet bevalt, is hij tijdens het spelen te wisselen voor de andere twee.

Dankzij Activisions marketingdeal met Sony komt de Call of Duty: Infinite Warfare bèta op 14 oktober naar de PlayStation 4. De eerste testfase loopt vervolgens tot 17 oktober. Van 21 tot en met 24 oktober krijgen zowel PlayStation 4- als Xbox One-spelers toegang.

Woensdag is duidelijk geworden dat de Installatie van Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered 130GB vereist.

Read this next