Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Continuum DLC Call of Duty: Infinite Warfare bevat nieuw Zombies-hoofdstuk

Shaolin Shuffle.

Activision heeft de inhoud van de Continuum DLC voor Call of Duty: infinite Warfare onthuld. De uitbreiding introduceert onder andere het Shaolin Shuffle-hoofdstuk voor de Zombies-modus.

Shaolin Shuffle speelt zich af in het New York van de jaren zeventig. Pam Grier (Jackie Brown) speelt in de uitbreiding het hoofd van een dojo die door zombies wordt aangevallen. De DLC introduceert tevens vier ontgrendelbare kung-fu technieken.

Continuum bevat tevens vier nieuwe maps, waaronder een nieuwe versie van de Rust-map uit Modern Warfare 2. Het DLC-pakket is vanaf 18 april beschikbaar op de PlayStation 4. De uitbreiding lanceert later ook op de pc en de Xbox One.

Er is meer Call of Duty-gerelateerd nieuws. Zo lekte onlangs een afbeelding voor Call of Duty: WW2. De game wordt ontwikkeled door Sledgehammer Games, de studio die eerder Call of Duty: Advanced Warfare maakte.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties