Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Candy Crush-ontwikkelaar werkt aan mobiele Call of Duty game

Call of Frutti.

Candy Crush-ontwikkelaar King werkt aan een mobiele Call of Duty game. De ontwikkelaar is daarvoor op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers.

In 2015 kocht Activion Blizzard King voor 5,9 miljard dollar. Die samenwerking leidt nu tot een eerste game van King binnen een van de series van Activision Blizzard.

Het is nog niet bekend wat voor game deze mobiele Call of Duty is. Wel geeft King aan 'de console-ervaring te willen brengen die de fans kennen, maar tegelijk ook de grenzen van mobiele games te willen verleggen.'

"Het is onze ambitie om fris en toegankelijk te zijn, maar ook om een authentieke game-ervaring te bieden. Het team krijgt de vrijheid om verschillende prototypes uit te werken, om 'outside the box' te denken en om de expertise van alle medewerkers optimaal te benutten."

Er is meer Call of Duty-gerelateerd nieuws. Zo raakte eerder deze week bekend dat de Continuum DLC voor Call of Duty: Infinite Warfare een nieuw Zombies-hoofdstuk bevat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Infinite Warfare

PS4, Xbox One, PC

Candy Crush Saga

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties