Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Infinite Warfare aankomend weekend gratis te spelen

Op PlayStation 4, ook deel van singleplayer.

Activision maakt bekend dat de PlayStation 4-versie van Call of Duty: Infinite Warfare aankomend weekend gratis te spelen is. De proefperiode start donderdag 15 december om 19:00 uur lokale tijd, en loopt op dinsdag 20 december op dezelfde tijd weer af.

De multiplayer-modus is daarbij volledig speelbaar, maar je kunt niet hoger in level stijgen dan level 15. Voor de Zombies-modus geldt een soortgelijke restrictie, daar is de level cap vastgezet op level 3.

Van de singleplayer zijn de eerste twee verhaalmissies te spelen. Alle voortgang die je maakt, is over te zetten wanneer je de volledige game koopt. De gratis variant van Infinite Warfare is straks te vinden onder Demo's in de PlayStation Store.

Cover image for YouTube video

Carl was kritisch in zijn Call of Duty: Infinite Warfare review. "Infinite Warfare heeft een ijzersterke campaign en Zombies-modus, maar de multiplayer is zoutloos en mist elke vorm van energie," zo concludeert hij.

Wil je voor donderdag alvast wat extra informatie willen, lees dan Call of Duty: Infinite Warfare - 5 dingen die je moet weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Infinite Warfare

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties