Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Activision benadrukt: "Modern Warfare 3 Remastered bestaat niet"

Drukt oorlogsgeruchten de kop in.

Activision benadrukt in een interview met website Charlie Intel dat Modern Warfare 3 Remastered niet bestaat. Daarmee drukt de uitgever de geruchten de kop in die de afgelopen maanden circuleerden.

In de verklaring zegt een woordvoerder van Activision het volgende: "Een remaster van Modern Warfare 3, de campaign of multiplayer, bestaat niet. Rapporten die het tegendeel beweren, zijn incorrect."

In 2016 kreeg Call of Duty 4: Modern Warfare een remaster die gebundeld werd met Call of Duty: Infinite Warfare. Vervolgens kreeg de 'Modern Warfare'-lijn van Call of Duty een reboot in 2019 en kreeg de Modern Warfare 2-campagne eveneens een remaster in 2020. Fans speculeerden dan ook dat het niet anders kon dan dat ook Modern Warfare 3 een remaster zou krijgen.

Wie graag meer ontdekt over de recentste Modern Warfare-titels, leest best eens onze Call of Duty: Modern Warfare review en Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties