Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Installatie Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered vereist 130GB

Call of Duty: Infinite Storage Space.

De installatie van Call of Duty: Infinite Warfare en Call of Duty: Modern Warfare Remastered vereist 130GB aan vrije ruimte op je harde schijf.

Dat blijkt uit de tekst op de achterkant van het PlayStation 4-hoesje van de Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition. Het is nog niet duidelijk hoe de 130GB is verdeeld over de twee games. De Campaign Early Access-versie van Modern Warfare Remastered neemt zeker 40GB in beslag.

Cover image for YouTube videoModern Warfare Remastered - Graphics Vergelijking (Xbox 360 vs PS4)

Uitgever Activision laat wel weten dat je Modern Warfare Remastered opnieuw moet downloaden als je eerder al de Early Access-versie van de game hebt gedownload.

"Op de dag van release moet je de volledige versie van Modern Warfare Remastered installeren zoals deze te vinden is in de Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition, Legacy Pro Edition, Digital Legacy Edition of Digital Deluxe Edition", schrijft de uitgever.

Dinsdag maakte Activision al bekend dat Call of Duty: Modern Warfare Remastered enkel speelbaar is via de Infinite Warfare disc.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Infinite Warfare

PS4, Xbox One, PC

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties