Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Activision: 'Nieuwe Call of Duty keert terug naar de roots'

Schiet wortel.

In een gesprek met investeerders heeft Activision-baas Eric Hirshberg aangekondigd dat de volgende Call of Duty-game 'terug naar zijn roots keert.'

In hetzelfde gesprek geeft Hirsgberg toe dat Call of Duty: Infinite Warfare 'geen weerklank vond bij fans' en dat de verkoopcijfers 'niet zo goed waren als verwacht.'

De volgende Call of Duty wordt door Sledgehammer Games ontwikkeld en staat voor het einde van 2017 gepland. Wat deze 'terugkeer naar de roots' precies inhoudt is niet bekend.

Tijdens de vergadering kwamen nog twee andere zaken aan bod. Ten eerste benadrukt Hirshberg dat de setting voor de nieuwe Call of Duty twee jaar geleden is goedgekeurd en dat dit dus geen paniekreactie is op de teleurstellende verkoopcijfers van Infinite Warfare.

Daarnaast komt er als gevolg van de lage verkoop van Infinite Warfare DLC nieuwe content voor Call of Duty: Black Ops 3, aangezien de game uit 2015 nog steeds populair is.

Call of Duty: Infinite Warfare is eind vorig jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Carl zijn Call of Duty Infinite Warfare review lees je hier nog eens.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties