Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

CoD: Infinite Warfare Sabotage DLC - 3 dingen die je moet weten

Back 2 to 90's.

Call of Duty: Infinity Warfare is inmiddels alweer een paar maanden uit, dus het is hoog tijd voor de eerste downloadbare uitbreiding. Call of Duty: Infinity Warfare - Sabotage DLC is onderdeel van de Season Pass en bevat nieuwe content voor de multiplayer- en Zombies-modus. Hieronder lees je de drie belangrijkste dingen die je moet weten.

Vier nieuwe multiplayermaps

Sabotage DLC bevat in totaal vier nieuwe multiplayermaps. Noir speelt zich in een futuristische versie van het nachtelijke Brooklyn af. Neon is een virtueel trainingscentrum waarin auto's uit het niets spawnen en vijanden in pixels uiteenspatten wanneer je ze verslaat. De derde map is Renaissance en speelt zich in het idyllische Venetië af. Tot slot heeft Dominion veel weg van Afghan uit Call of Duty: Modern Warfare 2, maar dan met Mars als setting.

Bekijk op YouTube

Nieuw Zombies-hoofdstuk

Sabotage DLC bevat naast nieuwe multiplayermaps een nieuwe map in de Zombies-modus. Williard Wylers werkt aan een nieuwe horrorfilm en plaatst AJ, Poindexter, Andre en Sally uit Zombies in Spaceland wederom in een lastige situatie. Niemand minder dan Jay and Silent Bob Strike Back-regisseur Kevin Smith wordt aan dit bonte gezelschap van personages toegevoegd.

Het nieuwe Zombies-hoofdstuk heet Rave in the Redwoods en speelt zich op een verlaten kampeerterrein af. Het heeft de jaren negentig als setting, dus verwacht veel neonkleuren, foute muziek en de nodige 'raver zombies'. Rave in the Redwoods bevat daarnaast nieuwe wapens, nieuwe vallen en een nieuwe vijand met de naam Slasher.

Tijdelijk exclusief voor PlayStation 4

Alle downloadbare content van Call of Duty: Infinite Warfare is tijdelijk exclusief voor de PlayStation 4. Dat houdt in dat pc- en Xbox One-spelers dertig dagen geduld moeten hebben voordat ze met de DLC aan de slag kunnen.

Call of Duty: Infinity Warfare - Sabotage DLC is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4. Lees hier de Call of Duty: Infinity Warfare review.

Read this next