Eurogamer.nl

Blizzard legt progressiesysteem Overwatch uit

Gesloten bčta is inmiddels weer begonnen.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment geeft in een developer update uitleg over het nieuwe progressiesysteem van Overwatch.

Individuele helden stijgen niet langer in level. Progressie is nu gebonden aan je account. Bij het bereiken van een nieuw level krijg je een 'loot box' met vier items.

De inhoud van de box varieert en kan onder andere uit nieuwe skins en animaties, emotes, poses, icons en graffiti tags bestaan. Het is tevens mogelijk om verkregen items in te ruilen voor in-game geld. Uiteindelijk voegt Blizzard ook microtransacties aan Overwatch toe.

Blizzard benadrukt dat alle items uitsluitend cosmetisch zijn en geen level cap hebben. "Het is puur een manier voor spelers om zich in de game uit te drukken", aldus de ontwikkelaar.

De bčta is inmiddels weer begonnen. Je kunt je nog steeds voor de bčta inschrijven via de Overwatch-site. Spelers die al in de vorige bčta zaten, doen nu automatisch weer mee.

Overwatch is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Yvo's Overwatch preview lees je meer over zijn ervaringen in de gesloten bčta.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.