Eurogamer.nl

Sony: 'Ruim 100 PlayStation VR titels in ontwikkeling'

Ontwikkelaars zien er wel brood in.

Sony-topman Kaz Hirai geeft in een interview met de BBC aan dat er ruim honderd PlayStation VR-titels in ontwikkeling zijn.

Daarnaast hebben tweehonderd ontwikkelaars zich ingeschreven voor het PlayStation VR programma. "We krijgen veel ondersteuning van ontwikkelaars en ik denk dat we mede hierdoor een geweldig virtual reality product lanceren," aldus Hirai.

Concurrent Oculus VR onthulde onlangs de prijs en de releasedatum van de Oculus Rift. De PlayStation VR moet later dit jaar uitkomen. Een exacte releasedatum of prijs is door Sony nog niet bekendgemaakt. Lees ook de PlayStation VR hands-on van Bruce.

Nog vragen over de verschillende virtual reality brillen? Klik dan door naar: Virtual Reality - Overzicht van alle VR-brillen.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.