Skip to main content

Zo voltooi je White Mask Varré quest in Elden Ring

Krijg Varré's Bouquet als beloning.

Het personage White Mask Varré in Elden Ring is de eerste NPC die je in het spel tegenkomt.

Hij staat direct naast de The First Step Site of Grace, waar de open wereld van Limgrave begint. Je kunt hem nauwelijks missen.

Als je Varré's quest voltooit krijg je 6.400 runes, een Furlcalling Finger Remedy, een Rune Arc en Varré's Bouquet als beloning.

Op deze pagina:

Hier vind je Varré

Varré helpt je op weg in de eerste paar minuten van het spel en stuurt je (min of meer direct) in de richting van Stormveil Castle.

Image credit: FromSoftware/Eurogamer

Als je later terugkeert naar zijn eerste locatie - nadat je Godrick hebt verslagen en je naar de Roundtable Hold bent geweest om met de Two Fingers te praten - vind je een boodschap van Varré. Deze wijst je naar de Rose Church in Liurnia.

Zijn boodschap zal je naar de Rose Church in Liurnia of the Lakes sturen. | Image credit: FromSoftware/Eurogamer

Varré in Liurnia

Ga naar de Rose Church in Liurnia of the Lakes en praat kort met Varré.

Image credit: FromSoftware/Eurogamer

Put alle dialoogopties uit en, na een bezoek aan de Roundtable Hold, zeg dat de Two Fingers vreemd leken. Na het gesprek geeft hij je vijf Festering Bloody Fingers - een item om andere werelden van spelers te invaden.

Gebruik de vingers drie keer en invade andere werelden van spelers. Het maakt niet uit of je wint of verliest in die werelden, maar let op, je moet online zijn om dit te doen.

Image credit: FromSoftware/Eurogamer

Waar vind je een maiden?

De snelste plaats om een maiden te vinden is in de Church of Inhibition in het noordoosten van Liurnia. Als alternatief kun je terugkeren naar de Chapel of Anticipation (via The Four Belfries) en daar een maiden vinden. Een andere manier is om Irina te doden bij de ingang van de Weeping Peninsula.

Zodra je het stuk stof hebt doordrenkt met het bloed van een maiden, keer je terug naar Varré. Je krijgt de Bloody Finger (ook gebruikt voor invasies, maar raakt niet op bij gebruik).

Praat nogmaals met Varré en hij zal je de Pureblood Knight's Medal geven. Gebruik deze in je inventaris om naar Mohgwyn Palace te gaan.

Voltooi Varré's quest

Image credit: FromSoftware/Eurogamer

Nadat je de medaille gebruikt, volg je de route van het mausoleum totdat je een rood invasieteken vindt bij de Mausoleum Dynasty Midpoint Site of Grace.

Betreed Varré's wereld en zoek hem in het mausoleum. Er volgt een gevecht op leven en dood.

Image credit: FromSoftware/Eurogamer

Als je hem verslaat, krijg je 6.400 runes, een Furlcalling Finger Remedy en een Rune Arc.

Je vindt dan de gewonde Varré op de grond. Praat met hem totdat hij sterft en je kunt dan zes Festering Bloody Fingers en Varré's Bouquet van zijn lijk nemen. Dit voltooit Varré's quest.


Read this next