Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring map fragment locaties voor Limgrave, Weeping Peninsula

Zo breng je de wereld van Elden Ring in kaart.

De Elden Ring map is iets helemaal nieuw voor From Software. Door Map Fragments te verzamelen breng je beetje bij beetje de wereld van Elden Ring in kaart.

Dat verklaart waarom de map van Elden Ring in het begin helemaal leeg is. Je kan de map wel gebruiken, en belangrijke locaties zoals Sites of Grace en dungeons zullen automatisch toegevoegd worden, maar de omliggende omgeving blijft afwezig.

Deze pagina legt uit waar Map Fragment locaties zijn om je te helpen om de map zichtbaar te maken.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Hoe vul je de lege map in Elden Ring: Wat zijn Map Fragments en waar vind je ze?

Er is een Map Fragment voor elke regio in Elden Ring. Wanneer je start met Elden Ring is de kaart nog volledig leeg, maar door Map Fragments te verzamelen breng je steeds meer van de wereld in kaart.

Map Fragments kunnen gevonden worden aan de voet van specifieke obelisken. De kans is wel groot dat ze omsingeld worden door vijanden, dus het is niet altijd eenvoudig ze te grijpen.

Net zoals met andere items staat het je echter altijd vrij om snel erheen te sprinten, de Map Fragment op te rapen en snel weer weg te rennen.

Dit wetende, en zeker met de Map Fragment locaties in het begin van de game, zal je al snel de wereld van Elden Ring beter in kaart brengen en gemakkelijker kunnen verkennen.

West Limgrave Map Fragment locatie

Om de Map Fragment van het eerste gebied in Elden Ring te vinden moet je naar de Gatefront Ruins. Dit is een vernietigd dorp aan de grote poort ten noordwesten van waar je begint.

Je vindt een Map Fragment aan de voet van de obelisk aan de weg die dwars door dit gebied loopt.

Start vanuit het noorden, backstab de vijand links van je, en dan wanneer de kust veilig is, kun je snel erheen lopen en de Map Fragment nemen.

Nu je toch hier bent, is het ook de moeite om de Whetstone Knife op te rapen. Daarmee kan je de Ash of War abilities gebruiken. Er is ook een Site of Grace in de buurt die je de mogelijkheid om te beginnen levellen in Elden Ring en je paar te krijgen.

East Limgrave Map Fragment locatie

De East Limgrove Map fragment ligt in Mistwood forest.

Om specifieker te zijn, deze ligt naast de weg, in het noordoosten van Mistwoord Ruins.

Toen wij er waren was er een enorme beer in de buurt bij een boom. Deze liet ons echter volledig met rust waardoor we gemakkelijk naar de obelisk konden lopen.

Hier ligt ook de Nomadic Warrior's Cookbook (4) bij een lijk, vlakbij de beer. Probeer deze ook te grijpen!

Weeping Peninsula Map Fragment locatie

De Weeping Peninsula Map Fragment ligt in het zuid-oosten. Als je dit gebied nog niet bezocht hebt, geen zorgen. Je kan hier meteen bij het begin van de game al naartoe, al is het wel best dat je je paard Torrent al hebt. Ga snel over de Bridge of Sacrife in het zuidoosten van Limgrave en volg het pad naar het zuiden.

Start door naar de muur te gaan die doorheen de zuidelijke regio van dit gebied loopt. Er is hier een handelaar en een Site of Grace.:

Volg het pad naar het zuiden en al gauw zal je rechts van je een Map Fragment vinden.

Maar ga niet verder! Enorme pijlen zullen op je neerstorten!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties