Picture of Eurogamer staff

Eurogamer staff

Contributor

Featured articles

Loop rond in het Parijs van Assassin's Creed Unity en de kans bestaat dat je al de mysterieuze Nostradamus Enigmas bent tegengekomen. Deze obscure raadsels vind je overal in de stad, en het is aan jou om ze op de juiste manier te interpreteren. Vind je dat lastig of wil je er gewoon snel klaar mee zijn, dan zit je bij deze guide aan het juiste adres.

Destiny cheats, codes

Verkrijg Grimoire cards, shaders en emblems met deze codes.

Bungie is ongetwijfeld blij met Destiny. De opvolger van Halo bracht op één dag maar liefst 500 miljoen dollar op. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Destiny meteen de grootste lancering van een nieuw intellectueel eigendom ooit is geworden.

Destiny - wiki, walkthrough, guide

Update: nu met alle Dead Ghost locaties op de maan.

De reviews van Destiny laten nog even op zich wachten want ook wij zijn pas op de releasedatum van start kunnen gaan met de game, maar Sander is hard aan het werk om zo snel mogelijk zijn gegronde mening te geven. Ondertussen hebben wij alvast wat informatie verzameld die je kan helpen bij het uitspelen van de game.

Dark Souls 2 - walkthrough, wiki guide

De ultieme guide voor elke boss fight, alle wapens, covenants en meer

De langverwachte opvolger van Dark Souls is eindelijk uit! Opnieuw is het een ware tocht door de hel maar elke gamer die genoot van de hoge moeilijkheidsgraad van het eerste deel krijgt hier alleen maar het water van in de mond.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds - walkthrough, guide

Zo kom je door alle paleizen, kerkers en tempels, versla je alle bazen en vind je alle heart pieces en maiamai.

Je hebt The Legend of Zelda: A Link Between Worlds aangeschaft maar je geraakt niet voorbij een bepaald punt? Je bent al helemaal verslaafd maar je kan die Pegasus Boots maar niet vinden? Of kan je de manier om die ene eindbaas te verslaan niet vinden? Geen probleem want wij hebben de game voor jou al opgelost!

Dark Souls 2: Crown of the Sunken King DLC - walkthrough, wiki

Dark Souls 2: Crown of the Sunken King DLC: alle boss fights, alle items, wapens en bonfires

Nieuwe content, nieuwe schatten, nieuwe doden. Ook voor deze eerste DLC tellen onze algemene tips uit onze Dark Souls 2 walkthrough nog steeds. Wanneer zou je het beste dit nieuwe gebied betreden? Nou, dat is eigenlijk volledig je eigen keuze. Onder level 80 met gelijkwaardige wapens hier aan beginnen raden we aan, maar Dark Souls 2 is natuurlijk een game voor gamers die van een uitdaging houden. We houden je niet tegen!

The Lego Movie Videogame - cheats

The Lego Movie Videogame cheats: Alle characters vrijspelen, cheats voor bonus content, bonus ruimte en de prijzen van nieuwe personages.

De Lego Movie Videogame zit vol met personages waarmee je de wereld kan verkennen en op zoek kan gaan naar broeken, gouden handleidingpagina's, rode en gouden stenen en andere hebbedingetjes. Wij bieden je cheat codes waarmee je nieuwe personages en ook extra bonusmateriaal kan vrijspelen. Daarbovenop geven we je ook informatie over de bergplaats van de laatste tien gouden bakstenen die te vinden zijn een mysterieuze bonuskamer. Ook geven we je de prijslijst van de personages die in het spel zitten

Lightning Returns: Final Fantasy 13 walkthrough

Alle quests, side quests, opdrachten en Canvas of Prayers, met een heleboel tips en tricks!

Square Enix' langverwachte avontuur, Lightning Returns: Final Fantasy 13, is dan toch eindelijk uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. In dit derde, en laatste, hoofdstuk van de verhaallijn van Final Fantasy 13 komt Lightning terecht in een wereld die op het punt staat te vergaan. In die wereld moet ze natuurlijk een hoop losse eindjes aan elkaar knopen (en als het kan, ook even de wereld redden graag)!

The Last of Us: Left Behind Walkthrough - Alle Artefacts

Een complete gids om alle Artefacts, Trophies en Optional Conversations in Left Behind te vinden.

The Last of Us is ondertussen al een tijdje uit op PlayStation 3, maar fans hunkeren na al die maanden nog steeds naar meer. Niet vreemd natuurlijk, want de game wordt gezien als één van de beste games van de vorige generatie. Met de release van Left Behind, een DLC-pakket voor de game, krijgen de fans eindelijk een uitbreiding van het sterke verhaal voor hun kiezen.

Assassin's Creed 4 - Black Flag: Cheats en Abstergo challenges (PC, PS3, PS4, X360, Xbox One)

AC4 cheats voor onoverwinnelijkheid, oneindige munitie, een ondode bemanning en nog veel meer. Met ook alle Abstergo challenges!

Net als in zijn voorgangers zijn er ook in het vierde deel van de serie weer een aantal cheats die je leven in Assassin's Creed 4 - Black Flag een beetje gemakkelijker en ook leuker maken. De cheats activeer je niet zoals gebruikelijk door een specifieke combinatie van knoppen in te duwen maar door ze eenvoudigweg in het menu te kiezen. Druk op de pauze-knop en selecteer het menu-item "Uitdagingen" en dan de "Cheats"-optie.

Dus, je hebt de Elite Four verslagen. Goed gedaan hoor. Maar wat nu? Ben je echt al klaar met de game? Kun je jezelf naar alle eerlijkheid en geweten een Pokémon-meester noemen? Je hebt het hoofdverhaal uitgespeeld en de grootste uitdaging overwonnen. Wat is er nog te doen? In deze guide helpt Eurogamer Benelux je nog tientallen uren te verblijven in de nieuwe Kalos-regio. Dit is wat je zoal kan proberen nadat je de Elite Four naar huis hebt gestuurd.

GTA 5 - guide en tips

100% ranking, info over wagens en wapens, je vaardigheden verbeteren en een oplossing voor elke missie in de game!

Hier is ie dan eindelijk: GTA 5! De wereld van Los Santos ligt voor je open, met meer activiteiten en vrijheid dan in eender welke Grand Theft Auto-game hiervoor. Diepzeeduiken, golfen, auto's stelen, vliegen met helikopters,...het kan allemaal. Maar natuurlijk heeft Rockstar ook weer een verhaal te vertellen over intrigerende personages die hun weg (terug) proberen te vinden in de criminele onderwereld. Met deze guide maken we je wegwijs in de wereld van GTA 5. Hier kan je terecht voor tips en tricks maar ook voor meer informatie over de vaardigheden van je personages, alle wapens en wagens en natuurlijk ook hoe je een 100% gold ranking haalt op alle missies!

Eerste Vorige