Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny - wiki, walkthrough, guide

Onze complete wiki guide voor Bungie's nieuwste shooter met alle info die je nodig hebt om de top van de game te bereiken.

De reviews van Destiny laten nog even op zich wachten want ook wij zijn pas op de releasedatum van start kunnen gaan met de game, maar Sander is hard aan het werk om zo snel mogelijk zijn gegronde mening te geven. Ondertussen hebben wij alvast wat informatie verzameld die je kan helpen bij het uitspelen van de game.

Voorlopig hebben we enkel nog maar een overzicht van de gold chests maar snel breiden we deze guide van Destiny uit naar info over de drie classes, tactieken voor de multiplayer en meer algemene tips. We updaten de guide dagelijks dus kom zeker regelmatig eens spieken of we al nieuwe content hebben!

Destiny - alle Gold Chest locaties
Er zijn twintig speciale Gold Chests verstopt in de game en in elke Gold Chest zit er speciale loot. Wij zeggen je waar je ze allemaal kan vinden zodat je gear doorheen de game optimaal blijft.

Destiny - alle Dead Ghost locaties in de Tower en op aarde
In elk gebied zijn er Dead Ghosts te vinden waar je Grimoire Cards en Grimoire Points voor in ruil krijgt. We hebben alle Dead Ghost locaties in de Tower en op aarde even op een rijtje gezet voor je.

Destiny - alle Dead Ghost locaties op de maan
That wizard came from the moon! Lachen we daar nog mee? In elk geval, er liggen ook dode spoken op de maan. In elk gebied zijn er verschillende Dead Ghosts te vinden waar je Grimoire Cards en Grimoire Points voor in ruil krijgt. We hebben alle Dead Ghost locaties op de maan even op een rijtje gezet voor je zodat je ze snel allemaal in handen hebt.

Destiny - cheats, codes
Destiny heeft dan wel geen klassieke cheat codes zoals onoverwinnelijkheid of gratis gear, toch kan je gratis wat emblems, shaders en Grimoire cards te verkrijgen door codes in te lossen op Bungie.net.

Over de auteur

Eurogamer staff

Contributor

Reacties