Skip to main content

Assassin's Creed Unity: alle Nostradamus Enigma raadsels opgelost

Onze guide helpt je alle Nostradamus Enigma raadsels vinden en oplossen.

Loop rond in het Parijs van Assassin's Creed Unity en de kans bestaat dat je al de mysterieuze Nostradamus Enigmas bent tegengekomen. Deze obscure raadsels vind je overal in de stad, en het is aan jou om ze op de juiste manier te interpreteren. Vind je dat lastig of wil je er gewoon snel klaar mee zijn, dan zit je bij deze guide aan het juiste adres.

Nostradamus Enigma raadsels

Als je alle Enigmas van de links hieronder hebt gevonden, keer dan terug naar deze pagina om te kijken hoe je de laatste puzzels kunt oplossen en je welverdiende armour op te pikken.

Assassin's Creed Unity Nostradamus oplossingen - Constellation, Mercurius, Terra, Saturnus, Scorpio, Sagittarius
Zo vind je alle Constellation Enigmas en los je ze op.

Assassin's Creed Unity Nostradamus oplossingen - Astri, Mars, Virego, Venus, Leo, Taurus, Cancer
Alle raadsels en oplossingen voor de Astri Enigmas.

Assassin's Creed Unity Nostradamus oplossingen - Vaporis, Pisces, Jupiter, Aries, Gemini, Aquarius, Capricorn, Libra
Alle Vaporis Engima raadsels en antwoorden op een rij.

De Cella Constellation

Wanneer je alle puzzelstukjes hebt verzameld, kun je de kooi openen met daarin je beloning. Ga daarvoor naar het ondergrondse deel van het landgoed met het Cafe Theatre. Los dan de drie puzzels op om de Thomas de Carneillon armour te bemachtigen.

Wanneer je 4 fragmenten hebt, kun je met de Cella Constellation prutsen door met het voetstuk in het midden te spelen. Die puzzel is niet zo lastig, je hoeft enkel de symbolen op de pilaren te laten overeenstemmen met de symbolen in de vloer. Gebruik de muren om de paren te vinden en zorg dat ze netjes uitgelijnd worden.

Zodra je klaar bent, komt er een nieuwe opening tevoorschijn boven de puzzelkamer. Daar kun je komen door simpelweg omhoog te klimmen en via de pilaren verder te klauteren. Trek hier aan de hendel om de eerste beschermende laag van de kooi weg te halen.

De Cella Astri

Wanneer je 10 stuks van de Enigma-collectie hebt gevonden, kun je de Cella Astri ontgrendelen. Raak daarvoor het centrale voetstuk aan en ga de kamer binnen die opent. Hier moet je schakelaars omzetten zodat de planeten overeen komen met die op de vloer. Dat gaat als volgt:

Druk de linkerschakelaar drie keer in, daarna de middelste, en dan de laatste schakelaar drie keer. Best gemakkelijk, eigenlijk! Als je klaar bent, zie je een nieuwe opening. Ook hier is een hendel over te halen. Je bent er bijna.

De Cella Vaporis

Als je alle 18 Nostradamus Enigmas hebt gevonden, kun je de Cella Vaporis ontgrendelen. Ga weer naar het centrale voetstuk en spring dan van steen naar steen door de nieuwe opening. Pas onderweg wel op voor de stoom. Haal de hendel over om bij je beloning te komen. Gefeliciteerd!