Marvel's Spider-Man 2 aangekondigd

Opnieuw een PlayStation 5 exclusive.

Insomniac Games heeft Marvel's Spider-Man 2 aangekondigd en laat weten dat de game in 2023 als PlayStation 5 exclusive uitkomt. Dat onthult de ontwikkelaar via een trailer.

Omdat de game een directe sequel is op Marvel's Spider-Man gaat het verhaal gewoon verder op waar de eerste games stopten. Peter Parker en Miles Morales werken als hun spinnige alter-ego's samen om de misdaad te bestrijden. Een gemakkelijke opgave is dat niet, want in de trailer zie je dat niemand minder dan Venom aantreedt als de superschurk van dienst.

Net zoals voorgaande games over Spider-Man draait het verhaal niet alleen om de superheld, maar ook om de mannen achter het masker. Volgens Insomniac Games vertelt de game een meeslepend menselijk verhaal dat veel humor en de nodige emotie bevat. In de trailer krijg je alvast een voorsmaakje van de nieuwe vaardigheden en de pakken die je kunt aantrekken.

Wie graag meer wil weten over de voorgaande games in de reeks, leest best eens onze Marvel's Spider-Man review en Marvel's Spider-Man: Miles Morales review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread