Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Spider-Man 2 releasedatum onthuld

Begiftigde superhelden.

Marvel's Spider-Man 2 komt op 20 oktober exclusief voor PlayStation 5. Dat is bekendgemaakt tijdens Summer Game Fest 2023.

Tijdens de presentatie ging insomniac Games ook dieper in op het verhaal. De centrale vijanden zijn deze keer Kraven The Hunter en Venom. De eerst is volgens de ontwikkelaar uniek omdat hij geen magische krachten heeft, maar gewoon 's werelds beste jager is.

Venom speelt dan weer een belangrijke rol aangezien Peter Parker en Miles Morales ook een deel van zijn krachten kunnen gebruiken.

Vorige week doken er ook al beelden van Marvel's Spider-Man 2 op in Spider-Man: Across the Spider-Verse. Die doen vermoeden dat de hoofdpersonages ook een pak met mechanische armen ter beschikking hebben.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties