Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Spider-Man 2 Special Editions en pre-order-bonussen onthuld

Slingert verder richting release.

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft de drie verschillende edities en pre-order-bonussen van Marvel's Spider-Man 2 onthuld.

De Spider-Man sequel is beschikbaar in een standard editie van €80, een Digital Deluxe edition van €90 en een Collector's Edition van maar liefst €250.

Bij de Digital Deluxe Edition krijg je 10 extra Spider-Man kostuums, extra voorwerpen om te plaatsen in Photo Mode en twee extra skill points. De Collector's Edition bevat het eerdergenoemde plus een download code van de game, een steelbook en een statue van Venom en beide Spider-Men.

Wanneer je de game pre-ordert, krijg je bij de release toegang tot drie varianten van het Arachknight Suit en het Shadow-Spider Suit. Daarnaast ontgrendel je er vroegtijdig de Web Grabber mee en krijg je aan het begin van de game drie extra skill points.

Marvel's Spider-Man 2 komt op 20 oktober uit voor PlayStation 5 en eind mei toonde Sony al een uitgebreide Marvel's Spider-Man 2 gameplaytrailer.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties