De Sims 4: Landelijk Leven DLC komt eind juli uit

De boer op.

Electronic Arts heeft een nieuwe uitbreiding voor De Sims 4 aangekondigd. De Sims 4: Landelijk Leven is intussen al de tiende volwaardige uitbreiding sinds de release in 2014 en is vanaf 22 juli beschikbaar.

Landelijk Leven draait volledig rond het boerenleven. Zo kun je onder andere je koeien melken, eitjes van je kippen rapen of lama's kweken voor hun wol. In het bos ga je dan weer op zoek naar wilde konijnen, vossen en vogels.

Als volwaardige boer kun je uiteraard ook je eigen groenten en fruit kweken en daar zelfs je eigen jam van maken. De zaden voor alle groenten en fruit koop je in het dorpje Henford-on-Bagley, waar je ook kennis maakt met de lokale inwoners en meer leert over de geschiedenis van het dorp.

De Sims 4: Landelijk Leven is vanaf 22 juli beschikbaar voor pc, PlayStation en Xbox en kost 40 euro. Wie de uitbreiding voor 2 september koopt, krijgt bovendien ook drie extra bonus items: een lichtboom, een avontuurkabouter en een pittoreske pedaaltrapper.

Wil je het meeste uit De Sims 4 halen? Hier vind je alle Sims 4 cheats.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread