Warzone nukes nu al te bewonderen in de game door glitch

Twee weken te vroeg?

Door een glitch in Call of Duty: Warzone weten we nu zo goed als zeker wat er op het einde van Season 2 gaat gebeuren. Enkele spelers zagen bij het spelen van King Slayer Trios hoe een aantal raketten opstegen en vervolgens terug neerdaalden.

Vervolgens gebeurde er echter niets meer. De animaties voor de echte ontploffingen zitten vermoedelijk dus nog niet in de game. Er bestaat echter weinig twijfel dat deze nukes binnen enkele weken het einde zullen betekenen van Verdansk zoals we het momenteel kennen.

Tijdens de glitch horen spelers ook enkele Russische stemmen. Dat ondersteunt alleen maar het vermoeden dat we in Season 3 terugkeren naar de Koude Oorlog. Vorige week lekten immers al beelden van de nieuwe Warzone map, het Verdansk van de jaren 80.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread