McDonald's Pokémon-kaarten zijn het volgende doelwit van scalpers

Gotta scalp 'em All!

Amerikaanse scalpers hebben een nieuw doelwit gevonden. Momenteel kopen ze massaal Happy Meals bij McDonald's om zo enkele exclusieve Pokémon-kaarten te bemachtigen en aan woekerprijzen door te verkopen.

De Pokémon-kaarten zijn onderdeel van een speciale actie om de vijfentwintigjarige verjaardag van Pokémon te vieren. In de Verenigde Staten zijn er momenteel maar liefst 50 verschillende kaarten te verzamelen. Dat is echter buiten de scalpers gerekend. Die kopen massaal de boxen van 2,5 dollar op.

Op Twitter zijn verschillende foto's te vinden van scalpers die tientallen Happy Meals hebben gekocht. Sommige scalpers hebben zelfs volledige, ongeopende dozen met card packs bemachtigd. Het is maar ten zeerste de vraag of dat op een legitieme manier is gebeurd.

Sommige vestigingen van McDonald's beperken momenteel het aantal Happy Meals per persoon om scalping tegen te gaan. Het is het zoveelste geval van scalping de afgelopen maanden. Momenteel worden immers ook de PlayStation 5, Xbox Series X/S en de nieuwste grafische kaarten van Nvidia nog steeds aan woekerprijzen doorverkocht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carričremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread