Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WIN! Pokémon Trading Card Game: Scarlet en Violet - Elite Trainer Box (Koraidon editie)

Het (schar)laken naar je toe trekken.

The Pokémon Trading Card Game: Scarlet en Violet uitbreiding is vanaf vandaag beschikbaar! Hoera!

Het kaartspel zit geweldig in elkaar en is misschien wel populaider dan ooit. Dat kon onze redacteur Menno zelf zien tijdens zijn verslag van de Pokémon Special Championships in Utrecht.

De Scarlet en Violet uitbreiding gaat daarbij voor enkele interessante nieuwigheden zorgen. Zo is er een vernieuwde versie van 'Pokémon ex', met Pokémon die Basic, Stage 1 of Stage 2 zijn. De uitbreiding introduceert ook 'Tera Pokémon ex' met bijzonder artwork van hun Tera-typen.

Alle kaarten hebben sowieso een redesign ontvangen, en je vindt er ook Illustration Rare Pokémon en Special Illustration Rare Pokémon. Deze kunnen een complete, samenkomende evolutielijn vormen.

En nu het nieuws waarom je echt op dit bericht hebt geklikt: wij mogen een Pokémon Trading Card Game: Scarlet en Violet Elite Trainer Box - Koraidon editie weggeven. Een prachtig pakket!

Pokémon TCG: Scarlet & Violet Elite Trainer Box - Koraidon editie winnen

Deze box is een prachtige set, en bevat 9 Pokémon TCG: Scarlet & Violet boosterspacks, 1 full-art foil promokaart en 65 kaartsleeves van Koraidon, 45 Pokémon TCG Energiekaarten, een spelersgids voor de Scarlet & Violet set, 6 schadedobbelstenen, 1 coin-flip dobbelsteen, 2 plastic markers, een verzamelbox, en een codekaart voor Pokémon Trading Card Game Live.

Wil je kans maken om te winnen? Dan moet je enkel het volgende doen:

  • op het onderstaande filmpje een 'comment' achterlaten, waarbij je vermeldt wat je favoriete Pokémon in Pokémon: Scarlet & Violet is
  • je abonneren op ons YouTubekanaal, dat je eveneens hieronder vindt
Bekijk op YouTube

We gaan je via je YouTube reactie contacteren indien je gewonnen hebt.

Succes aan alle deelnemers!

Read this next