Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt eerste grote balance patch

Voorlopig enkel officieuze patch notes.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt bij de start van Season one een eerste grote balance patch. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend.

Volgens Treyarch is de update tussen de 3,4 en 7,1GB groot, afhankelijk van het platform waarop je de game speelt. Zo is de totale grootte van de update op de PlayStation 5 6,8GB.

In een tweede tweet laat de ontwikkelaar weten dat de nieuwe patch de game voorziet van verbeterde wapens, perks en is er een grote stabiliteitsupdate voor de pc-versie. Verder brengt de ontwikkelaar ook enkele verbeteringen aan op het vlak van spawnen en worden ook de MP- en Zombies-mode voorzien van updates.

Die omschrijvingen zijn best vaag, dus gingen enkele spelers op zoek naar meer informatie over de nieuwe patch. Eentje daarvan is de erg betrouwbare YouTube Drift0r en hij publiceerde de onderstaande officieuze patch notes:

  • AUG minor damage nerf: 54->51
  • M60 ADS time reduction 700ms->600ms
  • Gallo Fire rate nerf -> 212RPM -> 189RPM
  • FFAR Range buff: 25.4m -> 38.1m
  • Milano 821 Range buff -> 12.7m -> 15.4m

Naast deze grote balance patch kreeg Call of Duty: Black Ops Cold War eerder ook een patch die wapens sneller doet levelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread