Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dankzij Call of Duty: Black Ops Cold War patch levelen je wapens sneller

Patch verhelpt ook Zombies-glitch.

Call of Duty: Black Ops Cold War-spelers kunnen dankzij een nieuwe patch hun wapens sneller levelen naar het maximale niveau. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend via zijn website.

De aanpassing komt er nadat spelers klaagden dat het te lang duurde om het maximale level van hun wapen te halen. Zo moest je voor bepaalde wapens maar liefst 1200 kills scoren. Hoe sterk dat aantal naar beneden is gehaald en hoe snel je nu wapens levelt, is nog niet helemaal duidelijk.

Daarnaast pakt Treyarch ook een glitch in de Zombies-mode aan. Die zorgde ervoor dat je 'minder dan de vooraf beoogde XP' kreeg na een wedstrijd. Om alle spelers te bedanken voor hun geduld, plant Treyarch in december verschillende 2x Weapon XP-evenementen.

Naast een nieuwe patch zal Call of Duty: Black Ops Cold War in december integreren met Warzone en kun je binnenkort misschien je Call of Duty loadouts delen via sociale media. Ben je verder benieuwd naar de nieuwste Call of Duty-game, check dan zeker Carl zijn Call of Duty: Black Ops Cold War review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties