Fortnite krijgt maandelijks abonnement van 12 euro

Word jij lid van de Crew?

Wat eerdere geruchten al deden vermoeden, is nu ook bevestigd door Epic Games. Fortnite krijgt vanaf 2 december een maandelijks abonnement van 12 euro genaamd Fortnite Crew. Dat abonnement geeft je toegang tot de huidige Battle Pass, exclusieve skins en 1000 V-Bucks per maand.

Epic Games benadrukt dat de skins van het abonnement niet naar de store komen, en dus enkel voor abonnees zijn. Bij de lancering op 2 december kun je onder andere de nieuwe Galaxia Outfit en de Cosmic Llamacorn Pickaxe claimen. Wie de huidige Battle Pass al afzonderlijk heeft gekocht, krijgt ter compensatie 950 V-Bucks.

Fortnite Crew vervangt ook de huidige Battle Bundle. Die kostte 2800 V-Bucks en bevatte naast de Battle Pass en 25 tiers. In plaats daarvan komt er een afzonderlijke mogelijkheid om 25 Battle Pass levels te te kopen voor 1850 V-Bucks. Die optie kun je echter slechts één keer per seizoen gebruiken.

Eerder deze maand polste Epic Games via een online enquête al naar de interesse van spelers voor een dergelijk abonnement. De aankondiging van Fortnite Crew is dus geen grote verrassing. De prijs van het abonnement is dan weer goedkoper dan verwacht, aangezien er in de enquête nog sprake was van een maandelijkse kost van 14 tot zelfs 19 euro.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread