Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Krijgt Fortnite binnenkort een maandelijks abonnement?

Epic Games polst alvast naar interesse bij de fans.

Verschillende Fortnite-spelers delen op Reddit beelden van een online enquête die ze van Epic Games hebben ontvangen. Daarin polst de ontwikkelaar naar de interesse voor een maandelijks abonnement voor Fortnite. Of zo'n abonnement er ook effectief komt, is nog niet bevestigd, maar de kans is alvast reëel.

In de enquête polst Epic Games naar de interesse voor een 'Monthly Crew Pack'. Dat abonnement zou je toegang geven tot de huidige Battle Pass, een maandelijkse nieuwe outfit en 1000 V-Bucks per maand.

Hoeveel het abonnement gaat kosten, is niet duidelijk. Verschillende spelers kregen in de enquête verschillende prijzen te zien van 14 tot 19 dollar per maand. Vermoedelijk probeert Epic Games dus nog de ideale prijs te bepalen. Het lijkt er in elk geval op dat het abonnement een stuk duurder wordt dan de normale Battle Pass.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties