Call of Duty: Black Ops Cold War release bekend

Lanceert op elk denkbaar platform.

De releasedatum van Call of Duty: Black Ops Cold War is eindelijk officieel bevestigd door Activision. De game komt op 13 november 2020 uit.

De releasedatum werd onhuld tijdens een groots event in Call of Duty: Warzone. Warzone-spelers werden verwelkomd in de game met mysterieuze berichten en glitches uit eerdere Black Ops Cold War teases. Vervolgens werden ze op een schattenjacht gestuurd over de gehele map, waarbij ze onder andere Black Ops-personage Frank Woods tegenkwamen.

Het evenement eindigde in een climax waarbij alle spelers moesten verzamelen in het Stadium om te schuilen voor een kernbom. Vervolgens begon de Call of Duty: Black Ops Cold War trailer voor het eerst te spelen.

Call of Duty: Black Ops Cold War komt uit op PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X en pc. Activision maakte ook al de eerste info bekend over de Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread