Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer, Warzone en Zombies info bekend

Cross-play en cross-progression!

De eerste Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer info is bekend.

De game speelt zich af tijdens de Koude Oorlog, zodat je aan de slag gaat met historisch accurate wapens. Verwacht dus oude favorieten uit de originele Call of Duty: Black Ops (2010).

Er is sprake van cross-play tussen de toekomstige consolegeneratie (PlayStation 5 en Xbox Series X) met de huidige generatie (PlayStation 4 en Xbox One).

Interessant is ook dat er sprake is van cross-progression tussen alle modes. Dat betekent dat je dus een centraal profiel hebt dat in level stijgt, ongeacht of je nu Zombies, Multiplayer of zelfs Warzone speelt.

Er is ook een centrale inventaris waarin je objecten verzamelt die in alle modi bruikbaar zijn.

Er komt ook een Battle Pass-systeem en net als in Modern Warfare krijgt de game gratis post-launch content in de vorm van nieuwe Multiplayer maps en modi, Zombies 'ervaringen' en in-game evenementen.

Heb je een lange Warzone carrière achter de rug? Geen zorgen: alle Modern Warfare content zoals Operators en Weapon Blueprints blijven behouden.

Plaats je een Black Ops Cold War pre-order of digitale pre-purchase, dan krijg je meteen enkele beloningen om meteen te gebruiken zoals de Black Ops Operator Frank Woods. Je krijgt ook eerder toegang tot de Cold War multiplayer open beta.

De multiplayer wordt volledig voorgesteld op Twitch op 9 september.

Hier lees je de Black Ops Cold War release en vind je Black Ops Cold War campaign info.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties