Call of Duty Warzone heeft meer dan 75 miljoen spelers

En de top is nog niet in zicht.

Activision laat via Twitter weten dat Call of Duty Warzone vijf maanden na de release al door meer dan 75 miljoen mensen is gespeeld. De game doet het zo beter dan concurrent Apex Legends. Die game wist pas na acht maanden 75 miljoen mensen te bereiken.

Fortnite blijft voorlopig wel buiten categorie. Die game heeft intussen al meer dan 350 miljoen geregistreerde gebruikers, maar is uiteraard ook al veel langer te spelen. De 75 miljoen geregistreerde Warzone-spelers vertellen bovendien niet alles. Zo weten we niet hoeveel mensen er nog dagelijks of wekelijks spelen.

Vermoedelijk zal de game ook de komende periode nog heel wat spelers aantrekken. Gisteren is immers Warzone Season 5 gestart. Vanaf nu kun je onder andere het stadium betreden en rijdt er trein door Verdansk.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread