Marvel's Avengers verhaal trailer toont vijand Modok

Mo-doktert snode plannetjes uit.

Marvel's Avengers krijgt Modok als antagonist. Dat toont Square Enix in een nieuwe verhaaltrailer voor de game.

In de trailer maken we kennis met hoofdpersonage Kamala Khan. Zij ontdekt in nasleep van A-Day dat AIM de Avengers erin luisde om van de superhelden af te komen. Modok is daarvoor verantwoordelijk. Om de naam van de Avengers te zuiveren, brengt ze het team van helden terug samen om terug te vechten.

Antagonist Dr. George Tarleton oftewel Modok maakte voor het eerst zijn intrede in 1967. Hij kan machines besturen met zijn brein.

Naast een nieuwe verhaaltrailer, ontdekken we dat de Marvel's Avengers verhaalmissies telkens op één bepaald personage focussen en zien we hoe de Marvel's Avengers multiplayer en aanpassingsopties eruitzien.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread