Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Avengers kostprijs voor microtransacties bekend

Uitsluitend voor cosmetische voorwerpen.

Marvel's Avengers is intussen uit voor wie de Deluxe Edition kocht. Daardoor weten we nu ook hoeveel de verschillende pakketten met credits kosten.

De vier pakketten gaan van 5 euro voor 500 credits tot 100 euro voor 10.000 credits. Met die credits kun je allerhande kledij, takedowns (finishing animaties), emotes en nameplates kopen. Hoeveel elk voorwerp kost, hangt af van de waarde van dat voorwerp. Rare-voorwerpen zijn bijvoorbeeld goedkoper dan Legendary-voorwerpen.

Bekijk op YouTube

Je kunt ook credits verdienen door de Hero Pass van de verschillende personages te levelen via de basic of premium track. Die laatste speel je vrij door credits te spenderen voor elk level.

Aangezien het lang duurt om Hero Passes te voltooien, verlopen deze niet na verloop van tijd. Je krijgt dus zoveel tijd als nodig om alles te ontgrendelen.

Wil je de game op pc kopen, maar weet je niet of je pc de game aankan? Check dan zeker de Marvel's Avengers systeemeisen van de pc-versie van de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Marvel's Avengers

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties