Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Avengers multiplayer opties voorgesteld

Op oorlogspad met aanpassingsopties.

Tijdens de Marvel's Avengers War Table-stream heeft Square Enix meer informatie bekendgemaakt over de multiplayer War Zones en de aanpassingsopties die de game aanbiedt.

In War Zones voeren jij en drie andere menselijke of computergestuurde bondgenoten missies uit in verschillende gebieden en gebouwen. Elke missie bevat eigen objectieven, eindbazen en beloningen. Dankzij die laatste krijg je toegang tot bepaalde finisher moves waarmee tegenstanders sneller het loodje leggen.

Daarnaast ontgrendel je in de singleplayer of via de online markplaats tal van vaardigheden, perks, aanpassingsopties, emotes, helden en kledij. Alle vrij te spelen helden en outfits komen uit meer dan tachtig jaar Marvel Comics.

Verder toonde de Marvel's Avenger War Table-stream ook meer beelden van de Marvel's Avengers big bad en ontdekken we dat de Marvel's Avengers verhaalmissies telkens op één personage focussen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties