Skip to main content

Marvel's Avengers krijgt Kate Bishop als eerste DLC-personage

“Jij en ik herinneren ons Hawkeye heel anders”.

Kate Bishop -de allereerste vrouwelijke Hawkeye- komt in oktober als eerste DLC-karakter naar Marvel's Avengers. Kate dook voor het eerst op in de Young Avengers-comic uit 2005 en komt nu kosteloos naar de game. Square Enix beloofde eerder al dat alle nieuwe karakters gratis speelbaar zijn.

Kate is na Clint Barton en Wyatt McDonald de derde persoon die de rol van Hawkeye overneemt. Superkrachten heeft ze niet, maar ze kan best haar 'mannetje' staan tegenover de slechteriken. Zo is ze een meester in jiujitsu en boogschieten. Leuk detail: niemand minder dan Ashly Burch is de stem achter Kate. Die kennen we als Chloe Price in Life is Strange.

Bekijk op YouTube

De komst van Kate Bishop is niet het enige nieuws. Zo komen er ook vier nieuwe missietypes die gericht zijn op gamers met hoge power levels, wat een beetje te vergelijken is met de endgame van Destiny. In Villain Sectors neem je het bijvoorbeeld op tegen krachtige eindbazen. AIM's Secret Lab is gelijkaardig, maar slechts één keer per week te voltooien. Hier heb je bovendien de hulp nodig van drie andere spelers.

SHIELD Vaults zijn dan weer korte levels waar je benodigdheden en gear vindt. Ten slotte komen er ook Mega Hives waarin je Avengers-team telkens moeilijkere waves moet overleven.

Eerder was al onthuld dat Clint Barton en Spider-Man (enkel op Playstation) post-launch naar Marvel's Avengers komen. Elk bijkomend personage is gratis, maar je kan wel voor elk personage wel een afzonderlijke Marvel's Avengers Hero Pass aankopen.

Artikel geschreven door Jim Dae.

Read this next