Hitman 3 speelbaar met PlayStation VR-bril

Net als de eerste twee games van de trilogie.

Sony en IO Interactive hebben tijdens de afgelopen State of Play onthuld dat Hitman 3 speelbaar is in VR. Op de PlayStation 4 kun je met behulp van een PlayStation VR-bril de volledige game in virtual reality spelen. Ook de twee eerste games in de trilogie krijgen VR-ondersteuning.

Verdere details geeft IO Interactive voorlopig niet vrij. Zo is het nog niet geweten of de VR-versie van Hitman 3 ook voor de pc uitkomt. Daarnaast is het nog onduidelijk of de je de eerste twee games nogmaals moet kopen om van de VR-optie gebruik te maken.

Vermoedelijk krijgen we de komende maanden meer duidelijkheid. Hitman 3 komt immers in januari 2021 uit. Een van de levels speelt zich alvast af in Dubai.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread