Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman 3: Year 2 aangekondigd

Inclusief een nieuwe modus met roguelike elementen.

Tijdens de Hitman 3: Year 2 reveal stream heeft IO Interactive heel wat content voor Hitman 3: Year 2 onthuld.

Vanaf 20 januari krijg je toegang tot de Elusive Target Arcade modus en de bijbehorende rewards. In de modus moet je opeenvolgende Elusive Targets uitschakelen. Wie een doelwit uitschakelt, krijgt toegang tot het volgende. Spelers die falen, moeten 12 uur wachten voor ze opnieuw mogen proberen.

Vanaf year 2 zijn Hitman 1, Hitman 2 en Hitman 3 volledig te spelen in VR. In die mode kun je met je linkerhand mikken en met je rechterhand messen gooien naar je vijanden. Ook de rest van je lichaam krijgt meer bewegingsvrijheid.

Cover image for YouTube videoHITMAN 3 - Year 2 Reveal Stream

Hitman 3 krijgt in de lente van 2022 ook de Freelancer-mode. Die singleplayermodus bevat roguelike-elementen, legt de nadruk op strategisch plannen en zorgt voor een volledig aanpasbaar safehouse waarin je gebruiksvoorwerpen en andere zaken kunt aanvullen.

Daarnaast krijg je via de mission hub toegang tot deels aangepaste versies van de missies uit de campaign mode. Die bevatten nieuwere en slimmere NPC's die je doelwit kunnen alarmeren of zelf huurmoordenaar zijn. Verder krijg je ook toegang tot kluizen, verborgen voorraden en suppliers die een arsenaal aan wapens aanbieden.

Als laatste kondigt IO Interactive later in 2022 een nieuwe map aan. Die krijgt voorlopig de codenaam Rocky. Daar stopt het echter niet, want vanaf 20 januari kun je ook de slag gaan met de zopas aangekondigde Hitman: Trilogy voor pc en consoles

Meer informatie over de derde Hitman-titel lees je in Yvo zijn Hitman 3 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties